Contact

Vragen over onze dienstverlening?

Heb je vragen of misschien wel verbeterpunten voor ons, vul dan snel dit formulier in. Je krijgt altijd en binnen 2 dagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen
Als consument kan je helemaal gratis gebruik maken van MeubelsMonteren.nl.
Als consument kan iedereen zich aanmelden op MeubelsMonteren.nl. Iedere specialist met een KVK nummer is ook van harte welkom.
Nee hoor, je hoeft niet meteen een klus online te zetten als je je aanmeldt. We onthouden je account voor wanneer je wel klus wil laten uitvoeren.
Nee, als je voor jouw gevoel geen goede bieding hebt ontvangen hoef je deze niet te accepteren. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Aan het plaatsen van een klus zitten ten alle tijden geen kosten verbonden.
MeubelsMonteren.nl is een online platform,

waar klanten een opdracht kunnen plaatsen. Als een specialist is geïnteresseerd kan deze specialist een bieding doen op deze geplaatste opdracht voor zijn gewenste bedrag. De klant krijgt maximaal 5 biedingen waaruit deze mag kiezen.
Indien de klant 1 van de vakmensen heeft gekozen kan de specialist een afspraak maken met de klant om deze opdracht uit te voeren.
Wanneer je geen bevestiging van jou aanmelding/aanvraag per e-mail hebt ontvangen, controleer dan eerst je spam/ongewenste mail folder. Controleer ook even of jou aanmelding/klus volledig is geplaatst.
De aangesloten vakmensen hebben relevante ervaring met ons vakgebied. Deze vakmensen zijn geregistreerd bij de KVK in het handelsregister.

De aangesloten vakmensen zijn zelf verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de klus en er word van ze geëist een aansprakelijkheid verzekering af te sluiten.

Elke specialist word door ons team gescreend op betrouwbaarheid. Dit doen wij voordat ze daadwerkelijk worden toegevoegd aan ons netwerk.

Naast de screening worden zij ook beoordeeld na het uitvoeren van elke klus a.d.h.v. een aantal sterren. Wordt de specialist bij meerdere klussen achter elkaar beoordeeld met 2.5 ster of lager zullen wij deze verwijderen van ons platform. Zo weet je zeker dat de klus door een betrouwbare specialist wordt uitgevoerd.
Daar kunnen wij een snel antwoord op geven, zelf voeren wij geen klussen uit. Wel de vakmensen die zich bij ons hebben aangemeld.

Indien u een klus heeft geplaatst, zal een van onze vakmensen een bieding doen die u kunt accepteren. Heeft u deze bieding geaccepteerd, dan krijgt de specialist een e-mail met de bevestiging dat zijn bieding is geaccepteerd en kan deze specialist contact met u opnemen voor een afspraak.
Een aangesloten specialist is altijd in het bezig van een goede aansprakelijkheidsverzekering. De specialist is zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de klus en is altijd de eerste persoon die aangesproken dient te worden.

Is dat niet mogelijk dan kunnen wij voor u kijken dit rechtstreeks met de specialist op te lossen.
Wij hebben besloten om maximaal 5 biedingen te kunnen laten doen door 5 verschillende vakmensen. In deze biedingen bent u vrij om 1 van de vakmensen uit te kiezen op basis van prijs of het aantal sterren die zij hebben gekregen in hun beoordelingen. Zo blijft het voor u overzichtelijk.
Als particuliere klant betaald u niet voor de leads. Als specialist wel. Dit gebeurt pas op het moment dat de particuliere klant de bieding van de specialist heeft geaccepteerd.

Neem contact op

Snel je meubels gemonteerd door een geverifieerde vakman. Plaats vandaag nog jouw klus!