Over ons

Eigenaren MeubelsMonteren.nl

Over ons

In 2022 hebben wij, Roel en Gaby, dit platform op de markt gebracht. Een platform met zowel oog voor de consument als de vakman. Gaby is al sinds 1999 werkzaam in de meubelbranche en weet hoe hoog de kosten op andere platformen kunnen zijn, met alleen gegarandeerde kosten en de vraag of er ook daadwerkelijk werk uit komt. Zijn visie is dan ook duidelijk, een platform maken met oog voor iedereen.

Roel was bij het horen van dit idee direct enthousiast, hoe kunnen we een zo praktisch en gebruiksvriendelijk mogelijke omgeving bieden waar iedereen blij van wordt. Daarnaast is Roel, als echte digibeet, de perfecte proefpersoon om het platform zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen.

Of het nu alleen een nachtkastje is of een complete inloopkast, iedereen moet zijn montageklus gratis kunnen plaatsen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de vakman, naast lage maandelijkse kosten, niks hoeft te betalen als hij er niks aan verdient. Gewoon fair business!

MeubelsMonteren.nl blijft zich ontwikkelen. Wij proberen zowel klanten als vakmensen te allen tijde tevreden te stellen en werken daarom ook aan vernieuwing en verbetering van ons platform. Per 1 september 2023 gaat MeubelsMonteren.nl over naar een B.V. en hopen wij u op deze manier nóg beter van dienst te kunnen zijn.

  • Betrouwbare vakmannen
  • Gebruiksvriendelijk platform
  • Plaats gratis je klus
  • Betaalbaar voor de vakman
  • Geen verborgen kosten
  • Kleine en grote klussen

Snel je meubels gemonteerd door een geverifieerde vakman. Plaats vandaag nog jouw klus!