Hoe werkt het

In 4 stappen je meubels gemonteerd

Hoe werkt meubelsmonteren.nl
1. Plaats je klus Plaats je klus gratis op onze site.
2. Vakmensen reageren Je ontvangt meerdere prijsopgaven per klus.
3. Vakman komt naar je toe Op het afgesproken tijdstip staat de vakman voor je deur.
4. Meubel gemonteerd Jouw klus wordt met de grootste zorg uitgevoerd.

Hoe werkt het?

Particulier.
Om een klus te plaatsen op MeubelsMonteren.nl, klik je op de oranje knop: "Plaats gratis je klus". Vanaf hier vul je het formulier in. Geef aan waar en wanneer je de vakman wilt ontvangen voor montage. Vul de specificaties van het product in, voeg eenvoudig je foto, handleiding of link naar het product dat je graag gemonteerd wilt hebben en plaats gratis je klus. Onze vakmensen plaatsen een aanbieding op jouw klus en jij kiest vervolgens slechts één van deze aanbiedingen. Let op! Je dient een passende bieding te accepteren voordat wij de specialist met jou in contact kunnen brengen.

Word jij onze specialist?
Maak een account aan op MeubelsMonteren.nl door op de groene knop: "Registreer als specialist" te klikken. Selecteer in welke regio je graag aan het werk wilt. Selecteer hierna een klus en doe een aanbieding. Als jouw aanbieding wordt gekozen ontvang je hier bericht van. Je maakt een afspraak om het werk uit te komen voeren en voorzie jezelf van een mooie beoordeling voor het door jouw uitgevoerde werk.

Plaats gratis je klus

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen
Als consument kan je helemaal gratis gebruik maken van MeubelsMonteren.nl.
Als consument kan iedereen zich aanmelden op MeubelsMonteren.nl. Iedere vakman met een KVK nummer is ook van harte welkom.
Nee hoor, je hoeft niet meteen een klus online te zetten als je je aanmeldt. We onthouden je account voor wanneer je wel klus wil laten uitvoeren.
MeubelsMonteren.nl is een online platform,

waar klanten een opdracht kunnen plaatsen. Als een vakman is geïnteresseerd kan deze vakman een bieding doen op deze geplaatste opdracht voor zijn gewenste bedrag. De klant krijgt maximaal 5 biedingen waaruit deze mag kiezen.
Indien de klant 1 van de vakmannen heeft gekozen kan de vakman een afspraak maken met de klant om deze opdracht uit te voeren.
Wanneer je geen bevestiging van jou aanmelding/aanvraag per e-mail hebt ontvangen, controleer dan eerst je spam/ongewenste mail folder. Controleer ook even of jou aanmelding/klus volledig is geplaatst.
De aangesloten vakmannen hebben relevante ervaring met ons vakgebied. Deze vakmannen zijn geregistreerd bij de KVK in het handelsregister.

De aangesloten vakmannen zijn zelf verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de klus en er word van ze geëist een aansprakelijkheid verzekering af te sluiten.

Elke vakman word door ons team gescreend op betrouwbaarheid. Dit doen wij voordat ze daadwerkelijk worden toegevoegd aan ons netwerk.

Naast de screening worden zij ook beoordeeld na het uitvoeren van elke klus a.d.h.v. een aantal sterren. Wordt de vakman bij meerdere klussen achter elkaar beoordeeld met 2.5 ster of lager zullen wij deze verwijderen van ons platform. Zo weet je zeker dat de klus door een betrouwbare vakman word uitgevoerd.
Daar kunnen wij een snel antwoord op geven, zelf voeren wij geen klussen uit. Wel de vakmannen die zich bij ons hebben aangemeld.

Indien u een klus heeft geplaatst, zal een van onze vakmannen een bieding doen die u kunt accepteren. Heeft u deze bieding geaccepteerd, dan krijgt de vakman een e-mail met de bevestiging dat zijn bieding is geaccepteerd en kan deze vakman contact met u opnemen voor een afspraak.
Een aangesloten vakman is altijd in het bezit van een goede aansprakelijkheidsverzekering. De vakman is zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de klus en is altijd de eerste persoon die aangesproken dient te worden.

Is dat niet mogelijk dan kunnen wij voor u kijken dit rechtstreeks met de vakman op te lossen.
Wij hebben besloten om maximaal 5 biedingen te kunnen laten doen door 5 verschillende vakmannen. In deze biedingen bent u vrij om 1 van de vakmannen uit te kiezen op basis van prijs of het aantal sterren die zij hebben gekregen in hun beoordelingen. Zo blijft het voor u overzichtelijk.
Als particuliere klant betaald u niet voor de leads. Als vakman wel. Dit gebeurt pas op het moment dat de particuliere klant de bieding van de vakman heeft geaccepteerd.
Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier in, geef goed de titel en plaats van de klus aan. Zo kunnen wij deze erbij zoeken en contact opnemen met de klant. Wanneer er geen contact meer mogelijk is krijg je uiteraard je gemaakte laadkosten van ons vergoed.
De vakman heeft 48 uur de tijd om contact op te nemen om zo een afspraak te maken. Hierna kan je ons een mailtje sturen en zullen wij de opdracht weer open zetten waarna je weer op een andere vakman kunt reageren, of wederom kunt afwachten op misschien wel meer biedingen. Het bod van de vakman waar je oorspronkelijk voor had gekozen wordt verwijderend.

Snel je meubels gemonteerd door een geverifieerde vakman. Plaats vandaag nog jouw klus!