Registreer als specialist

Welkom bij MeubelsMonteren.nl

Registreer een nieuw account op MeubelsMonteren.nl
Toe aan extra klussen voor je bedrijf? Na registratie en goedkeuring heb je toegang tot klussen door heel Nederland. Geef je bedrijf ook in rustige tijden een boost door te reageren op opdrachten. De opdrachtgever krijgt meerdere biedingen en heeft dan de keuze om één van de biedingen te accepteren. Let op: Het is niet toegestaan bij een bieding jouw contactgegevens te delen.

Volledige controle over het aanbod Door middel van ons eenvoudige platform, zijn klussen zo gevonden. Je hebt de mogelijkheid om te filteren op afstand maar je kunt ook gemakkelijk jouw gewenste werkgebied instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een klus wordt geplaatst binnen jouw opgegeven regio.
Let op: Houd eventueel ook jouw ongewenste mailbox in de gaten!

Wat zijn de kosten? Bij MeubelsMonteren.nl gaan jouw maandelijkse kosten pas in vanaf het moment dat er voor de eerste keer een bieding van jou is geaccepteerd. Hierbij is het ook nog zo dat je vanaf deze geaccepteerde bieding het eerste half jaar maar 50% van de kosten betaald voor het gebruik van het platform. Dat betekent dat je het eerste half jaar of jaar maar € 15,- p.m. excl. BTW betaald en daarbij enkel een vast bedrag per uitgevoerde opdracht. Zie hiervoor onze tarieven onderaan deze pagina.

Registratieformulier.

Na het versturen van onderstaand formulier, bekijken wij de aanvraag zo snel mogelijk. Bij goedkeuring heeft u binnen 24u toegang tot ons platform en kunt u direct reageren op geplaatste opdrachten.


Geen kosten tot het eerste geaccepteerde bod!

We brengen pas kosten in rekening voor het gebruik van het platform als jouw eerste bieding is geaccepteerd.

Hoelang zet jij je korting vast?

Normaal gesproken € 30,- excl. BTW p.m. Nu tijdelijk voor € 15,- excl. BTW p.m. Daarna maandelijks opzegbaar.

Een toelichting op de prijzen vindt u verderop deze pagina.

*In de eerste maand gratis opzegbaar

Klaar voor nieuwe klussen?

Nieuwe opdrachten hoeven niet duur te zijn. Voor een vast bedrag per maand voorzien wij je van opdrachten in jouw gekozen werkgebied. Afhankelijk van de geaccepteerde prijsopgave wordt er een kleine bijdrage per ontvangen klus gerekend.
Onderstaande tarieven zijn enkel voor zakelijke gebruikers.

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW

Snel je meubels gemonteerd door een geverifieerde vakman. Plaats vandaag nog jouw klus!